POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Acest document reglementează modul în care folosim și protejăm informațiile personale ale Clienților și Utilizatorilor, din momentul în care se înregistrează pe site sau la navigarea pe Naveenstore.com.

Prevederi generale

Prin utilizarea site-ului Naveenstore.com, în conformitate cu prevederile Legii nr.677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, declarați că sunteți de acord cu Politica de confidențialitate enunțată aici, respectiv cu preluarea și prelucrarea datelor dumneavoastră de către Furnizor, în scopul administrării calității de Utilizator al site-ului și/sau a contractului de vânzare-cumpărare încheiat la plasarea unei comenzi.

Totodată, declarați că sunteți de acord cu primirea de comunicări și notificări din partea Furnizorului pentru realizarea activităților de comunicare și marketing prin e-mail. Acordul de prelucrare a datelor cu caracter personal se aplică și în perioada ulterioară încetării calității de membru și/sau client al Naveenstore.com, respectiv după încetarea contractului de vânzare-cumpărare cu Furnizorul, în scopuri de comunicare oferte prin e-mail.

În conformitate cu legea amintită, aveți drept de acces, de opoziție și de intervenție asupra datelor dumneavoastră, și puteți exercita aceste drepturi adresându-vă direct Furnizorului. Dacă aveți întrebări referitoare la această Politică de confidențialitate, vă rugăm ca înainte de a vă înregistra ca membru sau de a plasa o comandă, să ne contactați la adresa de e-mail info@naveenstore.com, sau telefonic la (+40) 745516003.

Naveenstore.com își rezervă dreptul de a modifica periodic informațiile din această Politică de confidențialitate, obligativitatea de a verifica actualizările revenindu-le Clienților și Utilizatorilor.

Informații colectate

Site-ul Naveenstore.com colectează datele cu caracter personal ale Clienților și Utilizatorilor pentru a putea procesa comenzile online în condiții optime și a putea informa utilizatorii și clienții asupra modificărilor aduse site-ului.

Informațiile de care avem nevoie sunt următoarele: numele dumneavoastră, prenumele, adresa de e-mail, adresa de livrare și numărul de telefon. Aceste informații pot fi folosite și pentru trimiterea de e-mailuri de marketing, și pot fi prelucrate de către Furnizor pentru obținerea de statistici cu privire la numărul de utilizatori sau la modul în care aceștia navighează pe site. Colectarea și prelucrarea acestor informații ne ajută să îmbunătățim și să dezvoltăm site-ul Naveenstore.com.

Prin prezenta Politică de confidențialitate, Furnizorul și Naveenstore.com informează Clienții și Utilizatorii asupra faptului că datele cu caracter personal ar putea fi trimise și către terți, către autorități competente sau către autorități publice centrale, locale, în condițiile legii, la solicitarea legal justificată a acestora.

Magazinul online Naveenstore.com garantează confidențialitatea datelor Clienților și Utilizatorilor și se angajează să nu transmită datele cu caracter personal către terți în alte condiții decât cele anterior menționate. De asemenea, Furnizorul se angajează să folosească aceste informații exclusiv în scopurile pentru care au fost introduse – procesarea comenzii, abonarea la newsletter – și pentru informări comerciale cu privire la acest magazin.

Dacă aveți întrebări, comentarii sau reclamații cu privire la Politica de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați în scris la e-mailul info@naveenstore.com.

Scopurile colectării datelor cu caracter personal

Site-ul Naveenstore.com poate fi utilizat și fără a ne transmite date cu caracter personal, însă acestea vor fi necesare odată cu plasarea unei comenzi sau în cazul abonării la newsletter. Datele pe care ni le furnizați vor fi stocate și folosite în următoarele scopuri:

  1. Îndeplinirea și execuția contractelor de vânzare-cumpărare a produselor achiziționate de pe Naveenstore.com.
  2. Răspunderea la întrebările și solicitările trimise de Utilizator sau Client către Furnizor.
  3. Păstrarea evidenței interne.
  4. Furnizarea de informații cu privire la produsele Naveen, transmiterea de mesaje comerciale prin e-mail sau orice alt mijloc de comunicare electronică, transmiterea de informații cu privire la comenzile plasate pe Naveenstore.com.
  5. Îmbunătățirea conținutului site-ului și personalizarea sa.

Datele dumneavoastră pot fi prezentate și prelucrate de personalul nostru din cadrul departamentului de marketing, pentru scopurile mai sus menționate.

Protejarea datelor cu caracter personal

Furnizorul și Naveenstore.com se angajează să protejeze datele dumneavoastră cu caracter personal. Aceste informații pot fi trimise autorităților competente în scopul verificării tranzacțiilor comerciale sau altor autorități competente în scopul executării unor acțiuni justificate conform legii.

Datele furnizate de Clienți și Utilizatori sunt strict confidențiale și folosite doar în scopuri de afaceri de către Furnizor, pe baza contractelor încheiate între cele două părți și a Termenilor de funcționare a acestui site, respectiv Politicii de confidențialitate din această pagină.

Conform Legii 677/2001, aveți dreptul de a solicita rectificarea, actualizarea, blocarea, ștergerea sau modificarea datelor dumneavoastră colectate în sistemul nostru.

Prin prezenta Politică de confidențialitate, Utilizatorul și/sau Clientul confirmă că datele personale furnizate către Naveenstore.com sunt corecte și precise, și se angajează să notifice orice modificare a acestora. Pierderile sau daunele cauzate site-ului Naveenstore.com sau Furnizorului prin comunicarea de date inexacte, informații eronate sau date incomplete, vor atrage răspunderea exclusivă a Utilizatorului și/sau Clientului.

Siguranța datelor cu caracter personal

Site-ul Naveenstore.com folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, modificării sau folosirii improprii a informațiilor aflate sub controlul nostru.

Există însă posibilitatea ca de pe site-ul nostru să navigați pe alte pagini, prin legături rapide, iar asupra acelor pagini Furnizorul nu are niciun control și nu își asumă nicio responsabilitate. Din momentul în care părăsiți site-ul nostru, responsabilitatea pentru protecția datelor personale vă revine în totalitate.

Pentru anumite secțiuni ale site-ului nostru, este posibil să folosim aplicații de tip cookie. Acestea sunt fișiere care stochează informații în computerul dumneavoastră sau în browser, pentru ca site-ul nostru să vă poată recunoaște la următoarea vizită. În acest mod, vom putea observa modul în care dumneavoastră folosiți site-ul Naveenstore.com și vom putea îmbunătăți conținutul și funcționalitatea site-ului, precum și serviciile oferite.

Prin folosirea site-ului Naveenstore.com, declarați că sunteți de acord cu folosirea datelor dumneavoastră în aplicații de tip cookie.